Miten käytän eri videokokousohjelmia?

Käytännöllinen videosarja, jonka avulla opit käyttämään Teamsia, Zoomia, Google Meetia, Jitsia sekä Google docsia, Mentimeteria sekä Padletia.

  Ilmoittaudu kurssille

Tämän videosarjan avulla opit helposti ja nopeasti järjestämään kokouksia ja tapaamisia etänä. Osaat järjestää tilaisuuksia etänä, tehdä kyselyjä, kirjoittaa tai käyttää virtuaalisia liimalappuja. Voit jatkaa kaikkea normaalia toimintaa yhdessä – etänä!

Katsomalla nämä opit miten saat Teamsista, Zoomista, Google Meetistä ja Jitsistä.

  • saat äänet kuuluviin ja kameran päälle
  • kutsut muut osallistujat etäkokoukseen
  • jaat osallistujia pienryhmiin, jotta he voivat käydä enemmän keskusteluja keskenään
  • ymmärrät jokaisen ohjelman erityispiirteet ja voit valita sinulle parhaan ohjelman käyttöösi

Tämän jälkeen sinun ei tarvitse enää jännittää kuuluuko ääni tai näkyykö esitys. Kun hallitset ohjelmien käytön, voit keskittyä hoitamaan yhteisiä asioita etäyhteyksillä.

Videokokousohjelmien lisäksi tarvitset sovelluksia osallistujien aktivoimiseen kyselyillä, yhteisten muistiinpanojen tekemiseen ja suunnitteluun. Videoilla opit kolme helppoa ja yleisintä sovellusta, jolloin tiedät miten

  • Kirjoittaa yhteistä tekstiä ja ideoida Google Docsilla
  • Kysyä mielipiteitä, tehdä kyselyitä ja äänestää Mentimeterillä
  • Ideoija ja tehdä ryhmätöitä virtuaalisten liimalappujen avulla Padletilla

Videoissa on myös monta käytännöllistä vinkkiä sujuvan verkkotilaisuuden järjestämiseen, jolloin tilaisuuksien järjestäminen onnistuu myös aloittelijalta. Näin pystyt järjestämään tilaisuuksia, nähdä ihmisiä, keskustella ja tehtyä asioita porukalla.

Koko paketti on koottu kymmeneen videoon, jotka opastavat sinut ohjelmien käyttöön. Voit katsoa videot rauhassa. Tarvittaessa uudestaan ja uudestaan. Ja harjoitella itse samaan aikaan.

Tämä videosarja on sitä varten, että jokainen osaisi järjestää verkkotilaisuuden.

”Selkeä ja tiiviis video, jossa helposti ymmärrettävällä kielellä selität ja näytät miten ohjelmat toimivat”Valmentajasi


Emilia Osmala
Emilia Osmala

Usein kysytyt kysymykset


Milloin kurssin voi suorittaa?
Kurssin suorittamiseen ei ole määrättyä aikaa. Voit katsoa videot milloin haluat. Materiaalin katsominen vie aikaa noin puolitoista tuntia.
Kauanko kurssin suorittaminen kestää?
Videoiden katselu kestää noin puolistoista tuntia.
Kenelle kurssi on suunnattu?
Ihmisille, joille verkkotilaisuuksien järjestäminen ei ole niin tuttua. Videoiden avulla pääset perehtymään eri ohjelmien mahdollisuuksiin ja voit vertailla niitä helposti.

Aloita heti!